600 kg bomullspapirtape for kabel ble levert til Ecuador

Nyheter

600 kg bomullspapirtape for kabel ble levert til Ecuador

Vi er glade for å dele med deg at vi nettopp har levert 600 kg bomullspapirtape til vår kunde fra Ecuador. Dette er allerede tredje gang vi leverer dette materialet til denne kunden. I løpet av de siste månedene har kunden vår vært veldig fornøyd med kvaliteten og prisen på bomullspapirtapen vi har levert. ONE WORLD vil alltid tilby konkurransedyktige priser for å hjelpe kunden med å spare produksjonskostnadene under prinsippet om Quality First.

Bomullspapirtape, som også kalles kabelisolasjonspapir, bomullspapir gir en lang, myk fiber- og massebehandling, spesielt brukt til innpakning, isolering og fylling av kabelgapet.

Den brukes hovedsakelig til å pakke kommunikasjonskabler, strømkabler, høyfrekvente signallinjer, kraftledninger, gummibelagte kabler, etc., for isolasjon, fylling og oljeabsorpsjon.

Bomullspapirtapen vi leverte har funksjonen av proporsjon av lett, berøringsfølelse, bedre seighet, giftfri og miljøvennlig osv. Den kan testes ved 200 ℃ høy temperatur, vil ikke smelte, ikke skarp, non-stick ytre kappe.

Innerdiameter-1024x766
50-bredde-papir-tape-skalert

Her er noen bilder av lastene før levering:

Spesifikasjon Forlengelse Klbrudd(%) Strekkstyrke(N/CM) Basisvekt(g/m²)
40±5μm ≤5 >12 30±3
50±5μm ≤5 >15 40±4
60±5μm ≤5 >18 45±5
80±5μm ≤5 >20 50±5
I tillegg til spesifikasjonene ovenfor, kan andre spesielle krav designe i henhold til kundene

De viktigste tekniske spesifikasjonene til vår bomullspapirtape er vist nedenfor for din referanse:

Hvis du leter etter bomullspapirtapen for kabel, kan du være trygg på å velge oss, vår pris og kvalitet vil ikke skuffe deg.


Innleggstid: 24. august 2022