ONE WORLDs vellykkede forsendelse av syntetisk glimmertape til Algerie

Nyheter

ONE WORLDs vellykkede forsendelse av syntetisk glimmertape til Algerie

ONE WORLD, en ledende leverandør av materialer av høy kvalitet til kabelproduksjonsindustrien, er glade for å kunngjøre den vellykkede forsendelsen av et nylig parti medsyntetiske glimmertapeproduktertil den anerkjente kabelprodusenten Catel i Algerie.

ONE WORLD uttrykker takknemlighet for den fortsatte tilliten og partnerskapet med Catel, og er stolte av å fremheve de enestående egenskapene til den syntetiske glimmertapen som følger med:

1. Utmerket brannmotstand: Den syntetiske glimmertapen levert av ONE WORLD utmerker seg i brannmotstand, og oppfyller de strenge kravene til klasse A brannmotstand. Dette sikrer økt sikkerhet i kabelapplikasjoner.

2. Effektiv isolasjonsforbedring: Glimmertapen er designet for å forbedre isolasjonsytelsen til ledninger og kabler betydelig, noe som bidrar til den generelle påliteligheten og effektiviteten til elektriske systemer.

3. Krystallvannfri med høy temperaturbestandighet: I motsetning til tradisjonelle materialer, inneholder ikke den syntetiske glimmertapen fra ONE WORLD krystallvann, noe som gir en betydelig sikkerhetsmargin. Dens utmerkede motstand mot høye temperaturer gjør den til et pålitelig valg for krevende bruksområder.

4. God syre- og alkalibestandighet, koronabestandighet, strålingsmotstand: Tapen viser robuste egenskaper, inkludert motstand mot syrer, alkalier, korona og stråling. Denne allsidigheten gjør den egnet for et bredt spekter av kabelproduksjonsbehov.

ONE WORLD er forpliktet til å levere førsteklasses produkter som oppfyller de høyeste industristandardene. Den nylige forsendelsen til Catel understreker vår dedikasjon til å tilby kvalitetsløsninger til våre verdsatte kunder over hele verden.

For ytterligere spørsmål eller informasjon om vår syntetiske glimmertape og andre innovative produkter, vennligst kontakt:
Telefon / WhatsApp
+8619351603326
E-post
infor@owcable.com

复合云母带

Innleggstid: 16-jan-2024