ONEWORLD sender containerlast med spesialisert materiale til aserbajdsjansk klient

Nyheter

ONEWORLD sender containerlast med spesialisert materiale til aserbajdsjansk klient

I midten av oktober sendte ONEWORLD en 40 fots container til en aserbajdsjansk klient, fullpakket med en rekke spesialiserte kabelmaterialer. Denne forsendelsen inkludertKopolymerbelagt aluminiumstape, Halvledende nylontape, og ikke-vevd polyesterforsterket vannblokkeringstape. Spesielt ble disse produktene bestilt først etter at kunden personlig godkjente kvaliteten gjennom prøvetesting.

 

Kundens kjernevirksomhet dreier seg om produksjon av lavspente, mellomspente og høyspente strømkabler. ONEWORLD, med sin omfattende erfaring innen kabelråmaterialer, har etablert et rykte for å levere toppkvalitetsprodukter, noe som fører til vellykkede samarbeid med kunder over hele verden.

 

Den kopolymerbelagte aluminiumstapen er kjent for sin eksepsjonelle elektriske ledningsevne og korrosjonsmotstand, noe som gjør den til et ideelt valg for strømkabler. Den halvledende nylontapen sikrer jevn elektrisk spenningsfordeling, mens den ikke-vevde polyesterforsterkede vannblokkeringstapen legger til et ekstra lag med beskyttelse, og beskytter kabler mot fuktighet og miljøfaktorer.

 

ONEWORLDs forpliktelse til å møte kundenes presise behov og sikre de høyeste kvalitetsstandardene har gitt dem en pålitelig plass i den globalekabelmaterialerindustri. Ettersom selskapet fortsetter å bygge partnerskap med kunder over hele verden, forblir dets dedikasjon til å levere overlegne produkter og tjenester urokkelig.

2

Innleggstid: 31. oktober 2023