Vellykket levering av høykvalitets kobbertape og polyesterglassfibertape, som demonstrerer de overlegne egenskapene til ONE WORLD

Nyheter

Vellykket levering av høykvalitets kobbertape og polyesterglassfibertape, som demonstrerer de overlegne egenskapene til ONE WORLD

Nylig fullførte ONE WORLD forsendelsen av et parti av høy kvalitetKobbertapeog polyester glassfibertape. Dette varepartiet ble sendt til vår faste kunde som hadde kjøpt vårPP fylltaufør. Med et bredt spekter av produkter, profesjonelt teknisk team og rask leveringssyklus, har vi nok en gang vunnet ros fra kundene.
?
Som en ledende leverandør av lednings- og kabelråmaterialer er vi alltid forpliktet til å tilby et komplett utvalg av produkter for å møte de ulike behovene til våre kunder. Kobbertapen ogPolyester glassfibertapesom sendes denne gangen er laget av materialer av høy kvalitet for å sikre høy ytelse og høy pålitelighet til produktet. Kobbertape har utmerket elektrisk ledningsevne og korrosjonsmotstand, og er et uunnværlig materiale i kabelproduksjon. Polyester glassfibertape spiller en nøkkelrolle i kabelisolasjon og flammehemmende på grunn av sine utmerkede isolasjonsegenskaper og mekaniske styrke.

Polyester fiberglass tape
Kobbertape

I dagens hektiske markedsmiljø er kortere ledetider en viktig faktor for å øke kundetilfredsheten. Vårt firma har alltid lagt stor vekt på produksjons- og logistikkeffektivitet, ved å optimere produksjonsprosesser og styrke supply chain management sikrer vi at kundene kan motta produktene de trenger på kortest mulig tid. Med denne forsendelsen oppnådde vi nok en gang rask levering, fra produksjon til levering på kun én uke.
?
Våre salgsingeniører med rik produktkunnskap og markedserfaring kan nøyaktig anbefale produkter til kunder. Enten kundene trenger kobberstrimmel med utmerket elektrisk ledningsevne, polyesterglassfibertape med utmerket isolasjonseffekt, eller FRP, PBT, Aramidgarn og andre fiberoptiske kabelmaterialer, kan våre salgsingeniører anbefale de best egnede produktene i henhold til kundenes spesifikke bruksscenarier og tekniske krav for å hjelpe kundene med å oppnå de beste bruksresultatene.
?
​Gjennom denne forsendelsen demonstrerte vi nok en gang vår omfattende styrke innen tråd- og kabelråmaterialer. I fremtiden vil vi fortsette å innovere og gå videre, kontinuerlig forbedre kvaliteten og servicenivået på lednings- og kabelmaterialer, og i fellesskap fremme utviklingen av lednings- og kabelindustrien med kundene.


Innleggstid: Aug-07-2024